Jassen en blazers

Jassen en blazers Jassen en blazers 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Jassen en blazers

Waar staat POM Amsterdam voor?

In 2011 is het kledingmerk POM Amsterdam opgericht door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering. Sinds 2011 maakt POM Amsterdam kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding waarin vrouwen zich mooi en krachtig voelen. Fashion items die de unieke vrouwelijkheid benadrukken en waarmee je uiting geeft aan je ware, kleurrijke zelf.

De collecties van POM Amsterdam kleding bestaan uit elegante en vrouwelijke designs gekenmerkt door contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen. De zussen ontwerpen alle prints en items zelf. Elke print vertelt een uniek verhaal en is handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam. Met meer dan 800 verkooppunten wereldwijd is POM Amsterdam uitgegroeid tot een succesvol internationaal modemerk, dat blijftverrassen.

Shop de kleurrijke kleding van POM Amsterdam bij V-Male Mode

Bij V-Male Mode shop je de nieuwste collecties van POM Amsterdam online én in onze fysieke winkel. Van kleurrijke POM Amsterdam sjaals tot prachtige POM Amsterdam jurken met een uniek patroon, je vindt het bij V-Male Mode! Benieuwd wanneer er een nieuwe collectie POM Amsterdam kleding bij ons binnenkomt? Blijf op de hoogte van de nieuwste POM Amsterdam kledingcollecties via onze Instagram en Facebook!

Ben je op zoek naar diversiteit en kwaliteit, dan ben je op zoek naar V-Male Mode

Ben je meer van de rustige patronen of hou je gewoon meer van een basic item? Ook dan kun je bij ons terecht. Zo verkopen wij ook prachtige comfortabele items van het kledingmerk 10Days en mooie basics van het merk Simple. Shop deze mooie items direct online of kom voor de gehele collectie naar onze winkel in hartje Delden! Naast dat wij er voor elk type vrouw willen zijn, focussen wij ons er ook op om zoveel mogelijk met duurzame merken samen te werken, fijn voor jou én het milieu. Bij onze webshop shop je met gratis verzending met een levertijd van 1-2 werkdagen en geldt er een retourtermijn van 14 dagen.