MyOMy

MyOMy MyOMy 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

MyOMy

Wat maakt het tassenmerk MYoMY speciaal?

Bij MYoMYgeloven ze in de kracht van verbinding, in jou en mij, in ons als mensheid. Ze zijn ervan overtuigd dat we allemaal voor verandering in de wereld kunnen zorgen en door krachten te bundelen en ethische en duurzame keuzes te maken we een eerlijkere en meer gelijke wereld kunnen creëren. Om ervoor te zorgen dat er eerlijke banen mogelijk worden gemaakt, werkt MYoMY samen met fairtrade productiepartners. Hierdoor ontstaan duurzaam ontworpen tassen. Zo is het de missie van MYoMY om tassen te maken die een keten empowerment creëren; van maker tot drager.

MYoMY tassen shop je bij V-Male Mode

Omdat V-Male Mode als kledingwinkel zich voornamelijk richt op duurzame merken, verkopen wij diverse collecties van MYoMY tassen. Zo is de bekende MYoMY Paperbag in allerlei kleuren en formaten bij ons verkrijgbaar, maar ook voor MYoMY portemonnees zit je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wanneer er weer nieuwe MYoMY tassen bij ons binnenkomen? Blijf op de hoogte van de nieuwste MYoMY collecties via onze Instagram en Facebook!

Bij V-Male Mode vind je gegarandeerd wat je zoekt

Naast dat wij kledingaccessoires verkopen zoals MYoMY tassen, verkopen wij ook collecties van meer dan 20 verschillende kledingmerken! Zo vind je bij ons prachtige items van 100% leer van het merk Arma of juist mooie basic items die overal mee te combineren zijn van het merk Simple. Doordat ons diverse assortiment continu wordt aangevuld met nieuwe producten, zal ons assortiment je nooit gaan vervelen! Daarnaast focussen wij ons er ook op om zoveel mogelijk met duurzame merken samen te werken, fijn voor jou én het milieu. Bij onze webshop shop je met gratis verzending met een levertijd van 1-2 werkdagen en geldt er een retourtermijn van 14 dagen.