Studio Ar

Studio Ar Studio Ar 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Studio Ar

Wat maakt ARMA kleding zo bijzonder?

Het kledingmerk ARMA werd gezamenlijk opgericht in 1985, met de nadruk op het ontwerpen en vervaardigen van kledingstukken van leer, suède en shearling. De hoge kwaliteit van ARMA’s dameskleding komt voor uit vakmanschap, kennis van materialen en technieken gebruikt in combinatie met hedendaagse styling en traditioneel maatwerk. Met productiefabrieken in Turkije, India en China en handelskantoren in Hong Kong en Istanboel, beheert Arma het gehele productieproces van hun kleding. Het toegewezen ontwerpteam past hun onderscheidende vaardigheden toe op moderne stijlen en pasvormen. De diversiteit in ledermaterialen geven de innovatieve designs van ARMA een onderscheidend karakter. Aandacht voor detail en toewijding aan vakmanschap toegepast op elk kledingstuk van ARMA.

De ARMA dameskleding collectie bij V-Male Mode

De uitzonderlijke kwaliteit en vakkennis waar ARMA kleding van is gemaakt zorgt ervoor dat V-Male Mode graag samenwerkt met dit kledingmerk. Omdat ARMA bekend staat om hun hoogwaardige vakkennis van de stoffen leer, suède en shearling, bestaat de collectie van ARMA bij V-Male Mode hoofdzakelijk uit deze stoffen. Kwalitatieve dameskleding wat je niet snel ergens anders vindt. Bekijk het uiteenlopende assortiment van onze ARMA dameskleding bovenaan deze pagina.

Merkkleding dat bij je past, shop je bij V-Male Mode

Naast onze collectie van ARMA dameskleding, hebben wij meer dan 30 andere kledingmerken zoals Penn en Ink, Coster en Beaumont waar je zowel online als in onze fysieke kledingwinkel uit kan shoppen! Hierbij werken wij samen met zoveel mogelijk diverse kledingmerken, zodat het voor elke klant mogelijk is om een passende eigentijdse kledingcombinatie te vinden. Daarnaast focussen wij ons er ook op om zoveel mogelijk met duurzame merken samen te werken, fijn voor jou én het milieu. Bij onze webshop shop je met gratis verzending met een levertijd van 1-2 werkdagen en geldt er een retourtermijn van 14 dagen.