Jack

Jack Jack 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Jack

Shop Summum bij V-Male Mode

Het Amsterdamse modelabel Summum (sinds 1998) van Jos en Jorien Wijker is een nuchter Nederlands merk met internationale allure. Summum voert sinds dag één een eigenzinnige koers, met goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag, waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. Trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers, plus een trefzekere pasvorm voor Hollandse billen. Alle kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen door Jorien en haar team. Zij werken vanuit een helder idee waar de vrouw van nu – waarbij Team Summum als een mooie dwarsdoorsnede fungeert – behoefte aan heeft. Wat willen we écht dragen, wat zit lekker, waarin voelen we ons onszelf? Dit spreekt ons als V-Male aan.

Is Summum voor jou?

Team Summum ís de Summum-vrouw. En Summum weet dus als geen ander hoe veelzijdig de vrouw is. Het doel is dan ook dat je met Summum alle verschillende facetten van je persoonlijkheid tot uiting kunt brengen in je stijl. Je kracht én kwetsbaarheid. Je vrouwelijkheid én je lef. Je zakelijke mentaliteit én gevoelige spontaniteit. Summum snapt dat je de ene dag zin hebt in sexy, de andere in nonchalant. En dat je je, wat je ook aantrekt, graag comfortabel wilt voelen in de dingen die je draagt. Gewoon, omdat jij jezelf bent. Positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer.

Wat maakt Summum anders?

Summum houdt van kwaliteit, uitzonderlijke fits en een persoonlijke aanpak. Daarom houden ze het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand – van het maken van signature prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het uitzoeken van de materialen. Ondanks dat Summum inmiddels in achttien landen verkocht wordt, doen ze nog steeds alles in huis (op de productie na) en houden ze vast aan de persoonlijke, eigenwijze stijl waar Summum groot mee geworden is. Vanwege al deze kenmerken is Summum al jaren opgenomen in de collectie van V-Male Mode.