Broek

Broek Broek 7 resultaten

Broek

Wat kenmerkt Nukus dameskleding?

NUKUS is een relatief nieuw Nederlands dames-kledingmerk dat in 2017 is opgericht door Nick Vervoort en zich richt op vrouwen van jong tot oud. NUKUS mode kenmerkt zich door collecties bestaande uit tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Alle kledingstukken worden geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit, zoals prachtig wol uit Italië en stoffen uit Portugal. De items zijn goed te combineren en zorgen voor een stevige basis in de garderobe. Acht keer per jaar brengt NUKUS een nieuwe collectie uit, waarbij NUKUS probeert om zichzelf elke collectie weer opnieuw te overtreffen. Want, zoals Nick zelf zegt: “Je bent zo goed als je laatste collectie.”

De mooiste collecties van Nukus shop je bij V-Male Mode

V-Male Mode selecteert de mooiste items uit de collecties van NUKUS op een manier dat iedere vrouw iets kan vinden wat bij haar past. Zo kun je bij ons terecht voor NUKUS T-shirts en blouses, maar ook prachtige rokken. Deze items shop je allemaal gemakkelijk online via onze webshop, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in hartje Delden! Benieuwd wanneer er een nieuwe collectie NUKUS kleding bij ons binnenkomt? Blijf op de hoogte van de nieuwste NUKUS dameskleding collecties via onze Instagram en Facebook!

Bij V-Male Mode vind je gegarandeerd wat je zoekt

Naast dat wij NUKUS mode verkopen, kun je bij ons terecht voor nog veel meer diverse merken! Zo vind je bij ons niet alleen kledingmerken, maar ook heerlijk warme dekens van Klippan, perfect voor de winterdagen! Doordat ons diverse assortiment continu wordt aangevuld met nieuwe producten, zal ons assortiment je nooit gaan vervelen! Daarnaast focussen wij ons er ook op om zoveel mogelijk met duurzame merken samen te werken, fijn voor jou én het milieu. Bij onze webshop shop je met gratis verzending met een levertijd van 1-2 werkdagen en geldt er een retourtermijn van 14 dagen.