Beaumont

Beaumont Beaumont 11 resultaten

Beaumont

Elegante verfijning ontmoet de nuchtere mentaliteit van de Nederlandse vrouw. Beaumont verkent de fijne lijn tussen mooi design en functionaliteit. Nieuw leven inblazen in de term 'Smart Casual'. Oorspronkelijk een designermerk voor outerwear, biedt Beaumont nu een volledige lifestyle-collectie aan voor zelfverzekerde vrouwen.

Het is niet ingewikkeld, gewoon mooie, tijdloze, draagbare kledingstukken van hoogwaardige materialen. Van slimme en moderne vormen tot ontspannen en toch verfijnde looks. Kwaliteitslooks die lang meegaan en gemakkelijk te dragen zijn voor het dagelijks leven.

Een aanpak die volgens ons de toekomst is.

We creëren kleding met zorg en kiezen we de meest verantwoorde materialen en processen die daarvoor beschikbaar zijn. Beaumont is voortdurend op zoek naar manieren om de duurzame, hoogwaardige jassen duurzamer te maken, naast een best-in-class product dat jarenlang meegaat. 

We zetten ons in om stappen te zetten naar een meer verantwoorde versie van onszelf. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar verbetering door betere en schonere productieprocessen te onderzoeken. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton om de volledige disposal en hergebruik van alle transportverpakkingen te garanderen.